Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

1004"En forårsdag i helvede" - Ultimate Forårsstævne

Expand Messages
 • Simon Juhl
  Apr 16, 2003
   Ultimate Forårsstævne søndag d. 27. april kl. 12.00-17.00 i Valby Idrætspark (Ellebjerg S-station)
   En forårsdag i helvede...
    
   DGI Storkøbenhavns Ultimateudvalg vil gerne invitere til sæsonens første udendørs Ultimatestævne. Som tidligere år spiller vi 5 mod 5 på lidt mindre baner, for at ingen skal føle sig alt for "fremmedgjorte" af overgangen mellem indendørs og udendørs. Hvis banerne holder samme bløde standard som tidligere år på samme tidspunkt, er der lagt op til en anstrengende dag - det bliver kanon. Undervejs en lille aktivitetssurprise "Himmel & Helvede", der måske dækker over mulighed for præmier.... man kan ikke vide det, før man har prøvet?
    
   Tilmeld antal hold i open- eller pige-rækken, så hurtigt som muligt, men senest onsdag d. 23. april til rie.soerensen@... (Det er samme dato som tilmeldingsfristen til Ultimate Landstræf i Borrevejle ved Roskilde - få nu hele klubben hevet af stald til årets største DGI-stævne!).
    
   Pris pr. hold 100,- kr.
    
   Efter stævnet vil der på DGI's amtskontor fra kl. 17.30 være mulighed for at deltage i Trænercaféen med www.drills.dk på programmet. Få præsenteret mulighederne og giv et bidrag til videreudviklingen af det nye trænerværktøj. Der kommer senere en særskilt invitation til Trænercaféen.
    
   mvh.
   DGI Storkøbenhavns Ultimateudvalg
    
  • Show all 3 messages in this topic