Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

1110Oplysninger omkring Ultimate DM

Expand Messages
 • Tønning
  Mar 4, 2004
   Hejsa Ultimatefolk.
    
   Så kommer der lige de foreløbigt sidste oplysninger.
    
   Skolen, der overnattes, festes og hvad man nu ellers laver når man ikke spiller Ultimate hedder Pæstegårdsskolen.
   Vi vil være på skolen fra fredag aften kl. 19.00, så hvis i kommer før er der lukket låst og pissekoldt at stå og vente. Der vil være morgenmad fra ca. kl. 7.00.
   Hvis man kommer med tog skal man tage bus nr. 2(retning: Hedelund) fra Banegården (kører ti min i hel)  og stå af på Skolebakken, så tæt på Præstegårdsskolen som muligt (spørg chaufføren).
   Kommer man med bil, skal man tage afkørsel 76(Esbjerg Ø), dreje til højre ad Storegade og fortsætte ad Storegade gennem de to første lyskryds, i det tredje drejer man til venstre ad Skolebakken, og her kører man bare indtil man på venstre hånd ser et skilt med påskriften Præstegårdsskolen.   
    
   Hallerne, hedder EFI-hallerne og ligger ikke ret langt væk fra skolen (1 - 1,5km), der er tale om to sammenhængende haller. Der er et cafeterie, hvor man kan spise og drikke(som alle andre). Lørdag bliver hallen åbnet kl. 8.30. Kommer man med tog skal man tage bus nr. 2 (retning: Hedelund) fra Banegården(kører ti min i hel) fortsætte forbi Præstegårsskolen og stige af på Sportsvej ved skiltet EFI-hallerne.
   Kommer man med bil, skal man tage afkørsel 76(Esbjerg Ø), dreje til højre ad Storegade, køre ca. 1 km og dreje til venstre ad Sportsvej, og man er fremme.
    
   Og så lige en sidste, men også vigtig ting, da vi jo som de fleste ved ikke er så mange medlemmer her i Esbjerg, ville det være en stor hjælp hvis det  vindende hold fører score i den efterfølgende kamp. 
    
   Hvis i har svært ved at finde vej, eller i bare kunne tænke jer at snakke med os, kan vi træffes på tlf. Peter 27128948 og Brian 26651717
    
   Håber på en god weekend.
    
   Esbjerg Flying Vikings