Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

1439PlayorBite: Frisbee turnering i København

Expand Messages
 • Jan
  22 Nov 08:56

   Hej

    På vejene af UDU(Urban Disc Unity)har jeg  den  fornøjelse at invitere jer til PlayorBite turneringen den 4. december  i Korsgadehallen (Nørrebro). På baggrund af vores engagement ved Summercamp 2010 , har København kommune givet os en  pose  penge, så  vi kan afholde en frisbee turnering  for junior og såvel  seniors. Junioren har siden august trænet discsport discipliner i Korsgadehallen, så denne turneringen er deres afslutning, hvor de kan vise der nye skills til omverden.

   Det er en primær Freestyle disc turnering, der vil også være disciplin for Ultimate  Players, nemlig throw and Bite, "hvem  er bedst til kast og grib  med disc`s"  En fan af sporten har doneret  1000kr i  præmie penge  til det vindene par.

    Der vil være workshops for dem der gerne vil lære lidt Disc Lir, samt shows og konkurrencer for spillere og  tilskuerne.  Hvis dette har fanget din interesse, og du har lyst til at deltag på enten den eller anden måde,  så læs mere her (program oversigt offentliggøres tirsdag den 23-11-2010)

   Som sagt er det primær en event for junior, så hvis der er nogle som gerne vil hjælpe til med at støtte op om de unge, vil det simple hen være super. Der er t-shirt, cap, disc og et en lille frokost til de frivillige.

   Det er gratis at deltag, men hvis man gerne vil have players packet koster den kun 100kr, som består af hat, t-shirt,  samt andet merchandise.

   Vi vil gerne takke vores sponsorere for at gøre dette arrangement muligt. Buster filmfestival, Københavns kommune, Nørrebro lokaludvalg, Tenniscamp   Svendsdemontering og Niteiz.

   Hvis du har nogle spørgsmål er du meget velkomme til at kontakte mig på jms@... eller  26218527.

    

   Med venlig hilsen

   Jan Møller Sørensen

   UDU: Projektmanager

   www.disctwirls.com