Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

712Sidste nyt om DM

Expand Messages
 • oskjaer
  Feb 28, 2002
   Hej alle
    
   Nu er vi ved at være klar til at ta' imod jer alle i Nørresundby, så for at I nu også kan finde herop følger her en kørselsvejledning samt lidt praktiske oplysninger:
    
   Med bil: drej af ved afkørsel 21 mod Lindholm/lufthavnen, kør op til toppen af bakken og drej til højre ved Shell-tanken, kør forbi skolen og drej ind mellem skolen og hallen.
   Med tog: ta' bus 6 fra banegården og stå af ved Løvvangshallen.
   Metaxa: ta' selv drikkevarer med.
    
   Der er en ændring af spillested lørdag, idét vi skal være i hallen på Byplanvejens Skole i stedet for på Katedralskolen. Denne hal er væsentlig bedre at spille i, da der er lige vægge og god udenomsplads. Den ligger dog lidt mere "afsides", nemlig på Gugvej i den sydlige del af Aalborg ikke langt fra motorvejsafkørslen (nr. 27) til Aalborg C.
    
   I alle tre haller gælder det, at der ikke er noget salg, så vi anbefaler, at man gør sine indkøb i Løvvangscentret ved siden af skolen, hvor man bl.a. finder et stort supermarked med delikatesseafdeling, en bager, en kiosk, et værtshus og en pizzarestaurant.
    
   Holdgebyret er endnu ikke fastsat - det afhænger af, hvad vores indkøb af afmærkningstape og førstehjælpsudstyr m.m. løber op i - men det bliver nok omkring kr. 100,- pr. hold.
    
   Mødet i ultimateudvalget finder sted i Lindholm Badmintonklubs lokaler i Løvvangshallen - og jeg skal nok prøve at være der! Hvis ikke, så ring til mig på tlf. 2065 3517!
    
   Vi glæder os meget til at se jer.
    
   På dinosaurernes vegne
    
   René Oskjær
  • Show all 2 messages in this topic