Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

750Nyhedsbrev fra www.frisbee.dk, april 2002

Expand Messages
 • martin_frederiksen@synkron.com
  Mar 31, 2002
   VELKOMMEN TIL FORÅRSSÆSONEN
   Glædeligt forår til alle. Det bliver rart at få afprøvet mudderdybden på ultimatebanerne og vindhastigheden på golfbanerne. Første golfturneringer er i øvrigt i Kokkedal om to uger. Læs mere på http://www.time2web.dk/sinus/ddgt/kokkedal2002_1-side1.asp

   REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DFSU
   I næste weekend afholder DFSU repræsentantskabsmøde. Det sker i Vissenbjerg på Fyn, og du kan læse mere om arrangementet på http://dk.groups.yahoo.com/group/frisbee_dk/message/749

   ROD I KOMMUNIKATIONEN?
   Nå ja, tænker du. Hvorfor står der ikke noget om det på www.frisbee.dk?
   Svaret er ret enkelt, at frisbee.dk ikke har en fastansat redaktion på 24 mand, der får løn for at skaffe informationer og publicere dem på nettet.

   Men..........................

   ...frisbee.dk er den bedst mulige portal for informationer om dansk frisbeesport på nettet. Lige nu sidder redaktøren bare og surmuler, fordi projektet mangler opbakning. Hvis vi skal have en god portal for informationer betyder det, at klubberne, DFSU, DGI og de enkelte spillere skal udgive informationer på frisbee.dk og _ikke_ på alle mulige andre websites i stedet for.

   Sporten er ganske enkelt for lille til at hver enkelt klub har sit eget website, og vi gør det alt for besværligt for andre at finde informationer om frisbee-sport.

   Rent faktisk kan alle frisbee-klubber lave deres eget website, med deres eget domænenavn, have deres egen URL, på frisbee.dk. Og det er gratis. Ingen omkostninger til webhotel. Punktum.

   Hvis alle går sammen om et fælles website gør vi det lettere for os selv, for nye spillere, for pressen, for gymnasie-eleverne og for udenlandske spillere at finde informationer om hvad der foregår. Hvis frisbee.dk fortsat mangler opbakning fra klubber og organisationer, kan det godt være at det er et andet website, der skal til? Men sporten kræver et fælles forum.

   Vil du være med til at udbygge frisbee.dk kan du tage på kursus i København den 17. april. Det er også gratis (men vi betaler ikke din transport). Det kan du læse mere om på www.frisbee.dk/kursus.

   God vind i forårssæsonen,

   www.frisbee.dk
   redaktionen

   ---

   SÅDAN FRAMELDER DU DIG NYHEDSBREVET

   Gå til www.frisbee.dk/afmelding og skriv din email-adresse. Så er du omgående afmeldt nyhedsbrevet. For en gangs skyld har vi også udsendt nyhedsbrevet gennem frisbee_dk nyhedsgruppen på Yahoo. Det skal ikke ske igen (!), så har du fået vores nyhedsbrev gennem Yahoo skal du selv tilmelde dig dette nyhedsbrev på forsiden af www.frisbee.dk - så kommer det automatisk fremover.