Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
Skip to search.

793Grundlovsgolf

Expand Messages
 • Sinus Frank
  May 28, 2002
   Hej frisbeespiller.
    
   Så er det tid til den traditionelle Grundlovsgolf, hvor alle kan være med og hvor hyggen er stor!
   Vi mødes v. Smørhullet i Helsingør kl. 12 d. 5/6, hvor vi spiller forskellige typer runder som hulgolf.
    
   Vi spiller 3 runder som pargolf - en anden sjælden type disc golf - og 1 runde singles. Oven i alt dette ukendte spiller man de 3 runder pargolf på forskellige måder:
    
   1/3 runde “Best-Shot”: Her kaster begge parrets spillere og man spiller begge videre fra det bedste lie, indtil discen er i hul.
   1/3 runde “Worst-Shot”: Her kaster begge parrets spillere og man spiller begge videre fra det dårligste lie, indtil begge parrets discs er i hul. Modstanderparret bestemmer, hvad der er det dårligste lie.
   1/3 runde “Flip-Shot”: Her kaster begge parrets spillere og man spiller begge videre fra, hvor en af discene lander (dette afgøres ved at flippe discs), indtil en af spillernes putts, som også er valgt ved at flippe disc, er i hul. De 3 ovenstående spilles i et stræk og tæller som én runde.
   1 runde “Four-Shot”: Begge parrets spillere spiller hele hullet, og den spillers score med det laveste antal kast tæller som parrets score.

   1 runde “Foursome”: Parrets spillere skiftes til at kaste fra hvor discen lander, som var man en person. Dog skal hver spiller skiftes til at drive på hvert hul.

   1 runde “Singles”: Man spiller almindelig hulgolf 1 mod 1

    

   Alle runder spilles med handicap (i pargolf bruges det nedrundede gennemsnit).
    
   Jeg håber at se en masse og I må meget gerne lige melde jer til hos mig på e-mail eller mobil: 26 15 68 19
    
    
   Hilsen
   Sinus, KFK