Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

En rettelse af e-mailadr. på 'Vejledning vedr. medlems skab' på dansk

Expand Messages
 • sboidk
  Hej. Her sender vi en rettelse til Dansk vejledning i at oprette medlemsskab af vores Yahoo-mailgruppe , da der er en ændring i e-mailadressen til sboidk,
  Message 1 of 1 , Sep 27, 2009
    
    
   Hej.
    
   Her sender vi en rettelse til 'Dansk vejledning i at oprette medlemsskab af vores Yahoo-mailgruppe', da der er en ændring i e-mailadressen til sboidk, som vises nedenfor i teksten.
    
   Har man lyst til dagligt at modtage Sai Baba's 'Dagens Ord', taler og nyheder samt andet, der kunne have interesse, i sin mailbox, er det bare at følge denne vejledning.
    
   Vi håber, at der ikke er flere, der bliver afskrækket af den engelske opsætningsmenu, da man nu kan følge denne danske, så ingen behøver at 'nøjes med' at klikke sig på nettet for at læse 'Dagens Ord' fra Sai Baba, men får det lige ind ad 'døren'.
    
   Hvis det alligevel skulle vise sig, at der er noget, der går galt, så henvend jer til os på mail: sboidk@..., så vil vi hjælpe i det omfang, det kan lade sig gøre.
    
   Som noget helt nyt har vi oprettet en side på Facebook http://www.facebook.com/sai.baba.dansk, hvor man også kan læse vi også sender 'Dagens Ord' m.v. på dansk og vi vil da gerne opfordre jer til at melde jer som fan af SAI BABA - DANSK, da I så får det materiale, der bliver lagt ind på denne side sendt til jeres egen side på Facebook.
    
   Sai Ram sboi dk, redaktionen.
    
    
   --------------------------------------------------------------------------------

   Retningslinier og hjælp vedr. tilmelding til www.saibabaofindia.dk's online Yahoo-mailgruppe Saibabadk.

   Har man lyst til at være medlem af Saibabadk yahoogroup for at modtage de sidste nyheder omkring Sai Baba på dansk direkte med e-mail hver dag, f.eks. kan man få 'Dagens Ord' fra Sai Baba samme dag direkte fra Puttaparthi, de sidste nyheder og billeder samt være med til at sætte sit præg på denne side ved at sende os sine oplevelser med Sai Baba, spørge om - eller give sit bud på sin egen forståelse af de ting, Sai Baba siger eller gør.

   Siden er offentlig tilgængelig, og man kan gå ind på http://uk.groups.yahoo.com/group/saibabadk, for at læse gruppens meddelelser.

   Fordelen ved at være medlem af gruppen er, at man får 'Dagens ord', diverse meddelelser, nyheder, links og dugfriske billeder af Sai Baba sendt direkte til sin egen e-mailboks.

   Er man interesseret i at blive medlem, er det nemmest først at anskaffe sig en Yahoo-id og 'login-kode' ved at gå ind på www.yahoo.dk og udfylde de rubrikker, der findes der (de er nemlig på dansk). Husk at kopiere og udskrive den udfyldte side, så man kan få den oplyst igen af Yahoogroups i tilfælde af, at man glemmer den.

   Når den nye Yahoo-id, login-kode og nye yahoo-emailadr. er blevet accepteret, får man besked via den mailadr., man har tilmeldt som den primære (dette kan være ens egen).

   Ved at gå ind på websiden (http://uk.groups.yahoo.com/group/saibabadk) og klikke på "Join this group" (Meld dig ind i denne gruppe) bliver man registreret som medlem i vores Yahoo-mailgruppe Saibabadk, hvis mailadr. er saibabaofindia@....

   Vi startede med en dansk afdeling på vores engelske hjemmeside www.saibabaofindia.com, hvor der er mange spændende ting, oversat til dansk, men nu har vi taget et yderligere skridt og oprettet en dansk hjemmeside, www.saibabaofindia.dk, som vi stille og roligt er i gang med at opdatere med danske oversættelser af Sai Baba's taler m.m. Her vil vi også med tak modtage materiale fra mennesker, der har noget f.eks. nogle oplevelser i forhold til Sai Baba, de gerne vil dele og glæde andre med. Naturligvis må alt være i relation til Sai Baba eller Hans Lære.

   Grunden til, at vi har valgt ikke kun at have den engelske hjemmeside, www.saibabaofindia.com, til de danske oversættelser, oplysninger og nyheder omkring Sai Baba, er, at vi kan forestille os, at det for mennesker, der kun taler og læser dansk vil være mere naturligt at gå direkte ind på en dansk webside - i øjeblikket indeholder begge sider noget nær samme danske oversættelser m.m. - dog er der i øjeblikket mere materiale på 'den gamle afdeling' på den engelske side og vi har derfor sat et link til denne 'gamle danske side' på vores nye hjemmeside. Herudover er der også et link til Saibabadk's danske mail-gruppemeddelelser og på den engelske side er der et link til den tilsvarende engelske mailgruppe, saibabaofindia@yahoogroups.com.

   Vores egne erfaringer er, at man ved at læse Sai Baba's taler og udsagn (om en så essentiel Lære) på sit eget modersmål, kan forstå Hans Lære dybere - også selv om man er nok så kyndig i det engelske sprog.

   Der er dog nogle fejlmuligheder ved oversættelserne, idet meget af det først er oversat til engelsk fra taler, Sai Baba f.eks. har holdt på telugu, og herefter til dansk. I alle processerne kan der opstå fejl, der så i mange tilfælde videreføres.

   Vi er derfor nødt til at forbeholde os, at vi ikke kan give 100% garanti for, at oversættelserne er helt og aldeles korrekte i forhold til det, Sai Baba har sagt, men vi gør vort yderste i forhold til det materiale, vi får at arbejde med. Sai Babas taler får vi fra officielle kilder på engelsk. Vi oversætter det til dansk og lægger oversættelsesarbejdet samt det øvrige indhold på hjemmesiderne for Sai Baba's fødder.

   Vi orienterer hermed om, at vi ikke tilhører nogen officiel Sai Baba Organisation, hverken i Danmark eller i udlandet, men er Sai-hengivne, der har lyst til - ved Hans Nåde - at videregive/formidle Hans Lære på dansk.

   Sai Ram sboi dk, redaktionen af Saibabadk e-mail-gruppe.

  Your message has been successfully submitted and will be delivered to recipients shortly.